Ga naar home van Werkgroep Voetafdruk Nederland
Home
Uw Voetafdruk
 Minder kinderen
 Tips
 Voedsel
 Geluk
 

Geluk

Misschien slechts zijdelings van belang voor een lage Voetafdruk. Toch betoogt Michiel Hobbelt dat geluk en duurzaamheid samen gaan, zelfs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Duurzaam Geluk

Duurzaam Geluk wil mensen helpen om op een duurzame manier gelukkig te leven. Duurzaam Geluk richt zich op particulieren, gemeenten en bedrijven. De belangrijkste kenmerken van een gelukkig leven zijn goed te combineren met een duurzaam leven: verbinden, bewegen, leven met aandacht, blijf leren en geven. Tijdens workshops en cursussen wordt hier dieper op ingegaan.


Voor gemeenten organiseert Duurzaam Geluk 'Happy Planet Days': bewustwording dat geluk en duurzaamheid hand in hand gaan staat centraal. Dit is een dag vol met muziek, verbinding, kennis en positieve energie. Op deze dag kunnen mensen uit dezelfde buurten en wijken initiatieven ontplooien om het geluk te vergroten en de duurzaamheid te verbeteren.

Voor bedrijven organiseert Duurzaam Geluk inspiratiesessies. Uit recent onderzoek blijkt dat wanneer medewerkers zich kunnen inzetten voor duurzaamheid op de werkvloer dat dit zowel goed is voor het geluk van de medewerkers als de prestaties van het bedrijf. Goed doen, betekent goed presteren.

Michiel Hobbelt. http://www.duurzaamgeluk.com